FETT Kft.
● Kecel ●
© FETT KFT: 2016
Kutatás-fejlesztés
Mindig újra törekszünk…
Ifj. Fejes György felel a Cég kutatás-fejlesztési tevékenységeiért.
Évek óta foglalkozik azzal, hogy különféle szalámikat fejleszt ki,
amelyek allergiás emberek számára is fogyaszthatóak.
Képesítéseit az alábbiakban, vázlatosan mutatjuk be:
Végzettségek:
- SZTE, Szeged, Élelmiszermérnök
- SZTE, Szeged, Élelmiszer Higiéniai Szakmérnök
- Fodor József Élelmiszeripari Szakközépiskola és Szakiskola, Szeged,
Élelmiszeripari érettségi
- Fodor József Élelmiszeripari Szakközépiskola és Szakiskola, Szeged,
Élelmiszerirapi technikus
Tanfolyamok és képzések:
- Érzékszervi Bíráló, SZTE, TÜV
- HACCP rendszergazda, SZTE -TÜV Rheinland Akadémia, Bizonyítvány
- Vágóállatminősítő (sertés, marha, juh), Bercsényi Miklós
Élelmiszeripari Szakképző Szakiskola és Kollégium, Bizonyítvány
- Aranykalászos gazda
- Gyümölcspálinka gyártó
- Szakoktató
Szakmai tapasztalatok:
2014. November- “FETT” Kft. / Feldolgozó Üzemvezető, Ügyvezető
igazgató
A cég vezetése és irányítása a fő feladata.
2010 szeptember- 2014 október: Fejes és Társa KFT / Feldolgozó
Üzemvezető
A feldolgozó üzem vezetése, a gyártás és a dolgozók felügyelete.